suomi hiiden opisto

Hiiden Opiston uudet kurssit maahanmuuttajille keväällä 2019

posted in: Uncategorized | 0

Oletko vasta muuttanut Suomeen ja haluaisit oppia suomen kieltä? Kiinnostaisiko uusi urheiluharrastus tai valokuvauskurssi? Vai haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin, suomalaisiin ja maahan muuttaneisiin? Uusi vuosi aloitetaan usein uuden vuoden lupauksilla. Se tarkoittaa suunnitelmien tekemistä ja uusien tavoitteiden asettamista alkavalle vuodelle. Tammikuussa aloitetaan usein uusi harrastus tai uudet opinnot, joista on iloa ja hyötyä koko vuodeksi.

Suomen kieli haltuun

Hiiden Opistossa käynnistyvät tammikuussa 2019 uudet suomen kielen kurssit. Suomen alkeis- ja jatkotason kursseja on tarjolla sekä Lohjalla että Nummelassa – tutustu tarjontaan täällä. Sopivia kursseja on sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille. Myös suositut pienten lasten vanhemmille suunnatut kurssit Suomea lasten kanssa B (Moision avoimessa päiväkodissa) sekä Suomea lasten kanssa C (Roution avoimessa päiväkodissa) käynnistyvät tammikuussa. Jos tarvitset apua sopivan kurssin valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä koordinaattoriin: soita numeroon 044 374 0413 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen jonna.kasma@lohja.fi.

Energistä oloa ja uusia taitoja

Monet aloittavat tammikuussa uuden urheiluharrastuksen. Keho kaipaa liikettä ja energistä oloa. Siihen sopii hyvin esimerkiksi rauhallinen jooga. Hyvinvointia edistävät myös ruoka- ja leivontakurssit, joilla opitaan valmistamaan helppoa ja hyvää arkiruokaa. Valokuvauskurssilla puolestaan opitaan uusia taitoja ja tutustutaan samalla muiden kussilaisten ja heidän perheidensä tarinoihin. Tervetuloa aloittamaan vuosi 2019 Hiiden Opistossa!